Showroom

Het Woonlab:

de alles-in-één-showroom in Barendrecht

Kopers maken niet alleen de keuze voor een nieuwe woning. Ze gaan ook een traject in waarin veel andere keuzes moeten worden gemaakt. Bijvoorbeeld voor aankleding en invulling van de keuken, het sanitair en tegelwerk in badkamer en toilet, wand- en vloerafwerking, binnendeuren, elektra en andere woning gerelateerde (‘nagelvaste’) zaken. In een tijd waarin consumenten hun beslissingen nemen op basis van convenience, maakt Het Woonlab dat beslissingstraject efficiënt, transparant en fysiek door de tastbaarheid van de diverse materialen. Het sfeervolle adviescentrum van ruim 900 m2 in Barendrecht laat alle mogelijkheden en eventuele optionele alternatieven zien in realistische opstellingen.

Een showroom

Geen verkooppunt

In Barendrecht brengen wij het assortiment van prominente merken samen volgens de shop-in-shopformule. Op deze ruime locatie – gedeeld met Bruynzeel Keukens – kunnen kopers kijken, voelen en vergelijken. Niet door ‘verkopers’ met een direct belang bij de transactie, maar door eigen professionele wooncoaches en adviseurs. Het is hun belang om uw klant persoonlijk en op maat te adviseren. Door het actuele aanbod op één plek te presenteren, is het makkelijker om kleuren, stijlen en materialen met elkaar te matchen. Het Woonlab blijft altijd adviseur en géén verkoper. De uiteindelijke verkoop is grotendeels geïntegreerd in het traject van meer- en minderwerk.

In één keer kijken en kiezen

In de ambiance van het adviescentrum, met Het Woonlab als – onafhankelijk – intermediair, zijn kopers eerder geneigd hun woning te laten afbouwen door onze partners en merken. Daarmee zijn wij van meerwaarde voor de merken in onze showroom. Met engineering in eigen huis zijn wij in staat om gekozen opties zeer compleet uit te werken. Ook voor uw installerende partners zijn wij van toegevoegde waarde door te werken met de actuele tekenprogramma’s en software die gekoppeld zijn aan de bekende groothandels.