T&U

T&U Lichtadvies op maat

Heeft u al nagedacht over de verlichting in uw woning? T&U Verlichting brengt uw wensen en visie samen in een persoonlijk lichtplan, met oog voor interieur, sfeer en detail. Wij werken samen met verschillende merken voor zowel decoratieve, technische als maatwerkverlichting.

Verlichting is iets persoonlijks en heeft grote invloed op de stijl, sfeer en ambiance van uw woning. Daarom is het belangrijk dat de basis goed is, en dit begint bij het lichtplan. Het bepalen waar de lichtpunten moeten komen, is een stap die al vroeg in het proces gezet moet worden om uiteindelijk het ideale lichtbeeld te creëren. Bij het maken van uw lichtplan kijken wij naar de lichtbehoefte, leefsituatie en houden wij rekening met het interieur van uw woning, zodat u een persoonlijk lichtplan ontvangt dat past bij uw wensen, behoeften en budget.

Ook denken wij mee over de opties binnen de aansturing van de verlichting. Wilt u dimmen, schakelen of toch een domotica systeem? De mogelijkheden zijn oneindig, maar wat is er nou echt belangrijk? Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes en nemen u graag mee in de wereld van de smart-home living. Welke keuzes moeten er worden gemaakt? Wat is nou echt belangrijk? En hoe wordt het uiteindelijk gemonteerd? Wij bieden een antwoord op al deze vragen en helpen u graag bij het maken van deze lastige, maar toch zo belangrijke keuzes.

Quote:

T&U Verlichting Lichtadvies op maat.


Contactgegevens

Contactpersoon: Chiara Tchai Telefoonnummer: +31 621360636 Website: https://www.tu-verlichting.nl/